Overal ter wereld mailen met KPN webmail 

Een van de voordelen van KPN webmail is dat je het overal ter wereld kunt gebruiken. Dit komt doordat je ook kunt inloggen via een site. Dit maakt dat je de Webmail overal kunt gebruiken. Handig voor wanneer je veel op reis bent voor je werk bijvoorbeeld, of wanneer je tijdelijk je laptop niet kunt gebruiken omdat deze gemaakt wordt. Daarnaast kun je ook nog je agenda bij houden. Handig voor wanneer je onderweg bent vergeten waar je volgende afspraak over gaat! 

KPN webmail - Webmail

Wat is een webmail? 

Het kan zijn dat je wel een webmail wilt gebruiken, maar dat je nog niet helemaal weet wat het is. Een Webmail is een handig middel dat je kun gebruiken om online te mailen naar andere. Daarnaast kun je er ook je agenda in bijhouden en bestanden in opslaan. Naast dat je je KPN webmail online kunt gebruiken, kun je je ook aanmelden via de app op je telefoon waarmee je kunt mailen. Daardoor heb je je mail altijd bij de hand en kun je altijd je verzonden en ontvangen e-mails weer makkelijk terug vinden. 

Waarom moet ik KPN webmail gebruiken? 

Er is niemand die jou zegt dat je de KPN webmail moet gebruiken. Wel is het een handig middel waarbij je alles in één hebt. Vooral KPN spoort je aan om gebruik te maken van hun Webmail. Dit doen zij door reclame erover te maken. Wanneer jij wel gebruik wilt maken van een webmail, maar niet die van KPN, dan kan dat natuurlijk ook. In deze keuze sta je helemaal vrij. Wil jij gebruik maken van Gmail, Hotmail of Outlook? Het kan allemaal! Ben je benieuwd naar de voordelen van de webmail van KPN en wat zij hierin voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens online. Daar staat alles haarfijn uitgelegd!